ГоловнаРеєстраціяВхід Сушовецька ЗОШ Четвер, 28.03.2024, 11:51
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2017 » Квітень » 28 » Тиждень безпеки життєдіяльності
15:37
Тиждень безпеки життєдіяльності

Тиждень безпеки життєдіяльності

Проблеми цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в сучасному світі набирають особливого значення. На сьогоднішній день рівень особистої та колективної безпеки – один з найважливіших показників благополуччя суспільства. Зміни в навколишньому світі приносять нові загрози для життя та здоров’я людини. Тому однією з головних умов розвитку і навіть виживання людства стає якісна освіта у сфері безпеки.

З метою формування в учасників навчально-виховного процессу навичок свідомого обов’язкового виконання встановлених правил безпеки, безпечної поведінки під час надзвичайних ситуацій, користування засобами індивідуального і колективного захисту, надання першої медичної само- і взаємодопомоги, практичного відпрацювання дій за планом реагування на надзвичайні ситуації в школі проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Захист людини у надзвичайних ситуаціях» з 24.04.17 по 28.04.17

Програма кожного дня Тижня була насиченою. Розпочався Тиждень з лінійки та перегляду навчального фільму щодо дій населення в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій. Після перегляду фільму учні змогли закріпити отриманні знання в ході спілкування з вчителями та шляхом вікторин на виховних годинах, відкритих уроках.

Не менш цікавими були заняття з надання першої долікарської допомоги, які провели класні керівники по класах.

Своєчасно надана та правильно проведена перша долікарська допомога не лише рятує життя потерпілому, а й забезпечує подальше успішне лікування, запобігає розвиткові важких ускладнень, а після завершення лікування зменшує втрату працездатності або ступінь каліцтва. Навчитися оцінювати стан потерпілого, визначати характер і тяжкість травми, що становить найбільшу загрозу для життя потерпілого, і послідовність заходів щодо його спасіння - головна мета даного заходу.

Цікавою була екскурсія до пожежно- рятувальної частини в Білогір’я. Працівники школи й надалі будуть проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу для підвищення рівня обізнаності учнів з питань цивільного захисту та техногенної безпеки.

   

  

 

 

Переглядів: 433 | Додав: syshivciscool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
 
 
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

     

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz