ГоловнаРеєстраціяВхід Сушовецька ЗОШ Четвер, 28.03.2024, 18:38
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Ювілей школи
17:24
Ювілей школи

 

14 жовтня 2016 року Сушовецька ЗОШ І-ІІІ ст.. відсвяткувала свій тридцятирічний ювілей. На святі були присутні: голова районної ради Мельник В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Баранчук О.В. генеральний директор ТОВ ІВК «Рідний край» Прокопчук В.О., місцевий підприємець, депутат районної ради Буркацький В.І., представники ТОВ НВК «Перлина Поділля», колишній секретар Білогірського райкому партії І.М.Кобринський та колишній голова колгоспу Миколайчук М.М., випускники усіх років, ветерани освітянської ниви,учні та працівники школи, жителі села Сушовець.

     З вуст гостей пролунали щирі вітання зі святом. Особливі слова вдячності на святі були адресовані вчителям, що перебувають на заслуженому відпочинку, ветеранам освітянської ниви, які пропрацювали в школі не один десяток літ, навчали не одне підростаюче покоління.

    З вдячністю за мужність, відвагу та героїзм були згадані 16 випускників школи, які гідно захищали і захищають донині кордони держави у зоні АТО.

     О.В.Баранчук та В.В. Мельник привітали усіх присутніх та педколектив школи зі святом, наголосили на успіхах у роботі педколективу та школи в цілому, намітили перспективи на майбутнє. Ольга Василівна та Василь Васильович подарували учням туристичну палатку та столовий набір для шкільної їдальні.

З вітальним словом до усіх присутніх  звернулася сільський голова Наголюк Г.М., яка не оминає своєю увагою жодної шкільної події, надає посильну допомогу у вирішенні шкільних проблем та подарувала учням  ноутбук

    Привітали усіх гостей свята постійні спонсори та благодійники школи – Володимир Іванович Буркацький та Володимир .Олександрович .Прокопчук, які подарували цінні подарунки.

   Підсумувала усе сказане на святі директор школи – Панчоха Т.І., яка подякувала усім присутнім, що прибули на свято за те, що вони переймаються шкільними проблемами, цікавляться школою, життям підростаючого покоління. Таміла Іларіонівна наголосила, що вагомою є допомога товариств і підприємств, які здійснюють свою господарську діяльність на території села  Зокрема відмітила постійну фінансову допомогу Буркацького В.І. та Прокопчука В.О., за що їм безмежно вдячні.

   Свято пройшло в доброзичливій спокійній атмосфері. Учні та вчителі школи вітали гостей  номерами художньої самодільності. Свято завершилося фінальною піснею-побажанням, частуванням гостей та усіх присутніх святковим короваєм.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 409 | Додав: syshivciscool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 тм  
0
Молодці!!!Свято вдалося на славу. Навіть погода і та посприяла...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
 
 
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

     

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz