ГоловнаРеєстраціяВхід Сушовецька ЗОШ Середа, 24.04.2024, 02:06
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2016 » Грудень » 14 » День англійської мови
17:44
День англійської мови

14 грудня у Сушовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов день англійської мови. Різноманітними заходами були охоплені учні 5-9 класів.

       Вчитель англійської мови, Миколайчук Катерина Миколаївна, ставила за мету підвищення мотивації учнів до вивчення іноземної мови, розширення знання учнів про культуру, історію та традиції країни, мова якої вивчається, формування лінгвокраїнознавчої компетенції школярів, розвиток навичок слухання та говоріння, а також логічного мислення та пам’яті.  Крім того, учні співпрацювали в командах для досягнення спільної мети, а також  навчалися конкурентоспроможності та здобували впевненість у своїх силах та знаннях. Мету заходу було максимально досягнуто.

   Усі заходи відбувалися в кабінеті англійської мови, оснащеному сучасними технічними засобами навчання та чималою кількістю наочного матеріалу.

   Учасниками першого заходу стали учні 5 та 6 класів, які змагалися за перемогу у грі « Food Brain Ring». Усі діти були поділені на дві команди: «Fruit» та «Vegetables». Діти з радістю приймали участь у різноманітних конкурсах - "Guess the word", "Agent 007", "Let's count!", "Restaurant menu", “Colouring picnic". А на завершення усі хором заспівали веселу пісню під назвою “What Do You Want?”.  

      

Наступними у атмосферу свята англійської мови поринули вихованці 7-9 класів. Їм було запропоновано прийняти участь у командній грі “English with Fun”. Жоден учасник не залишився осторонь – завдань вистачило усім! “Relay rewriting”, “Ask & Answer”, “Pantomime”, “Listen and find out”, “Follow the instructions and draw a picture” , “A quiz about Britain“ – ось перелік завдань, що потребували вирішення. І учні чудово з ними впорались! Прагнення до перемоги вносило  емоційний елемент, що підсилювало  зацікавленість учнів в участі та спонукало  до сумлінної праці.   Внесенню  емоційного елементу у проведення заходу сприяла мультимедійна презентація, насичена яскравими фото, емоційним відео та веселою музикою, що разом створювали  атмосферу святковості. 

       

Підсумки змагання підбивалися  відповідно до кількості здобутих командою балів за правильні відповіді. Як і в кожному змаганні, у нас також були і переможці, і переможені. Для вчителя усі учні є чемпіонами, адже усі працювали, усі докладали зусиль та не шкодували емоцій. А тому кінцівка дня мала розвіяти сумніви та невдоволення, а залишити лише відчуття свята, щиру посмішку та приємні спогади. Саме тому завершальним туром була музично-танцювально-розважальна частина під назвою “Brain Break - Action Song”. 

                                                                           

Урочистосі скінчилися. Двері класу зачинилися. Діти, йдучи коридором на наступний урок, весело та емоційно обговорюють участь у English Day  в своїй рідній школі.

     Свято вдалося!  

Переглядів: 345 | Додав: syshivciscool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
 
 
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

     

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz